Kada je novogradiški rukometni klub dobio novog generalnog sponzora prije manje od mjesec dana, tvrtku BD Gruppe Austria, bila je to naznaka da dolaze bolja vremena za klub. 

Ulaganje u pomladak budućnost je svakog sportskog kolektiva, a to znaju i u rukometnom klubu Nova Gradiška BD Gruppe Austria, pa su odlučili poslati svoje mlade nade na rukometni kamp koji se održava u Pakracu, a koji okuplja mlade rukometaše širom Slavonije. Organizator kampa je rukometni klub “Lipa”, a novogradiški klub poslao je ukupno 20 dječaka u dvije grupe: dječaci A 2006. godište i dječaci B 2008. godište.

Mladi rukometaši bit će smješteni u planinarski dom Omanovac, dok će utakmice i treninge odrađivati u sportskoj dvorani u Pakracu.

Mlade novogradiške nade u kamp je ispratio predsjednik kluba, Igor Babić:

-“To je jedan izvrstan kamp koji vode odlični treneri i dok smo prošle godine mogli poslati samo petero djece, ove godine smo sufinancirali kamp i prijavili smo dvadesetero djece. To je odlična stvar i dečki će puno toga naučiti, a uz to će se družiti kao klapa. Cilj nam je u klubu ulagati što više u djecu i mlade.” – rekao je Babić

 

Komentari
Prethodni članakProdajem 4 ženske svinje 110 do 140kg. Prodajem kukuruz u zrnu, kvalitetan. Prodajem zob. 035/346-036
Sljedeći članakNaš Dominik Milinković šesti na međunarodnoj završnici sportskih igara mladih u Splitu