Kako stvoriti svojevrsni gastro zabavni brend i postati prepoznatljivo ime, destinacija i prepoznatljivo događanje na samo na našem području već i izvan granica naše Brodsko posavske županije, itekako dobro znaju žitelji Davora. Prvi vikend u kolovozu, to se već dobro zna, rezerviran je za nadaleko poznate „Ribarske večeri“.
Dvadesete “Ribarske večeri” u organizaciji Općine Davor i KUD-a Matija Antun Relković održati će se u petak i subotu, 6. i 7. kolovoza 2021. god. na Trgu Matije Antuna Relkovića u Davoru.
Uz bogatu gastronomsku ponudu jela od slatkovodnih riba pripremljenu od domaćih majstora, vrhunsku zabavu prirediti će grupa Vigor iz Osijeka, Damir Kedžo sa pratećim sastavom i neizostavni tamburaški sastav Satir.
Iz Davora poručuju da su spremni i pozivaju vas na još jedne tradicionalne “Ribarske večeri”:
-“Dođite u Davor u petak i subotu već u popodnevnim satima, kušajte fiš paprikaš, pojedite šarana sa ražnja, prošetajte Šetnicom Hrvatskih branitelja uz rijeku Savu i navečer zapjevajte s nama, dobro došli u Davor,”- ističu organizatori manifestacije.
Najljepše mole sve posjetitelje da se zbog svoje i opće sigurnosti pridržavaju propisanih epidemioloških mjera vezanih uz pandemiju Covid-a.
Komentari
Prethodni članakU Novogradiškom kinu film Još jedna runda
Sljedeći članakNema novooboljelih osoba od covida 19 u Brodsko-posavskoj županiji