Brojnim projektima na dobrobit mještana Općina Rešetari itekako dokazuje opravdanost svog osnivanja i postojanja. Proteklog su tjedna krenuli radovi na dogradnji zgrade općinske uprave.

– Po dobivenim potvrdama glavnog projekta dogradnje objekta sjedišta općinske uprave općine Rešetari, započeli su građevinski radovi dogradnje. Novi dograđeni prostor bit će površine 324 m2 po 162 m2 na dvije etaže. Novim prostorom dobit će se sedam novih ureda, novi odvojeni sanitarni čvorovi i arhiva općine, a prostor će biti povezan sa sadašnjim objektom općinske uprave – kaže načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga.

Radovi će se odvijati u tri faze: građevinski radovi, radovi uređenja unutarnjeg prostora i vanjskog uređenja objekta s rokom završetka od godine dana. Po završetku dogradnje novog objekta adaptirat će se unutarnji prostor sadašnje općinske uprave. Radove izvodi Graditeljstvo VIP d.o.o, Slavonski Brod, a procijenjena vrijednost radova iznosi 2,5 milijuna kuna, koji se financiraju iz općinskog proračuna.

 

Komentari