REMETILI JAVNI RED I MIR I OŠTETILI TAXI AUTOMOBIL

Dana 19. srpnja, u 2.50 sati, u Slavonskom Brodu, Trg S. Miletića, na parkiralištu, 30-godišnjak i 33-godišnjak su u alkoholiziranom stanju zbog nesuglasica oko usluga prijevoza remetili javni red i mir, vičući i galameći na vozača taxi vozila. Potom su udarajući nogama oštetili stražnji dio taxi automobila. Policijski službenici protiv dvojice počinitelja kaznenog djela oštećenja tuđe stvari i prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira podnose odgovarajuće prijave mjerodavnom sudu u Slavonskom Brodu.

SKRIVIO PROMETNU NESREĆU S 1,65 PROMILA ALKOHOLA U ORGANIZMU

U Novoj Gradiški, jučer (18. srpnja), u 20.45 sati, u Ulici Ljudevita Gaja, dogodila se prometna nesreća koju je prouzrokovao alkoholizirani vozač. Policija je očevidom utvrdila, da je 42-godišnjak upravljajući osobnim automobilom s 1,65 promila alkohola u organizmu, zbog ne držanja potrebnog razmaka kada se kreće iza drugog vozila, udario svojim vozilom u stražnji dio osobnog automobila, kojim je upravljala 36-godišnjakinja. Također je utvrđeno da 42-godišnjak kod sebe nije imao vozačku dozvolu. Obzirom da je vozač bio alkoholiziran, zadržan je u policiji na otriježnjenju te policijski službenici protiv njega podnose optužne prijedloge zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U PROMETNOJ NESREĆI 4 OSOBE LAKŠE OZLIJEĐENE

Na autocesti A3, u blizini Okučana, dana 19. srpnja, u 6.05 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj su četiri osobe lakše ozlijeđene. Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 36-godišnjak (državljanin Turske) upravljajući osobnim automobilom (francuskih registracijskih oznaka), zbog ne držanja dovoljnog razmaka kada se kreće iza drugog vozila, prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio tegljača, odnosno priključene poluprikolice, kojim je upravljao 37-godišnji državljanin Srbije. U ovoj prometnoj nesreći, lakše je ozlijeđen vozač, te troje putnika u dobi od 33, 7 i 3, dok je 1-godišnje dijete neozlijeđeno. Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški. Promet se tijekom očevida obavljao lijevom preticajnom prometnom trakom. Policijski službenici protiv 36-godišnjaka podnose prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Komentari