Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske će po potrebi i vlastitoj procjeni fizički regulirati promet na frekventnijim raskrižjima i prometnicama.

Povodom blagdana Svih Svetih i ove godine se očekuje povećano prometovanje vozila, te će promet na području Nove Gradiše biti privremeno reguliran na poseban način.

Dana 1. studenoga od 8 do 17 sati, u blizini gradskog groblja, u Novoj Gradiški, promet će biti zatvoren za sva vozila u dijelu Željezničke i Kolodvorske ulice, te će se isti odvijati obilaznim smjerovima sukladno privremenoj prometnoj signalizaciji.

Preporučujemo građanima, ukoliko mogu da ranije posjete grobna mjesta svojih najmilijih, po mogućnosti pješice, kako bi se izbjegle nepotrebne gužve na blagdan.

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske će po potrebi i vlastitoj procjeni fizički regulirati promet na frekventnijim raskrižjima i prometnicama. Važno je pritom da građani budu strpljivi i tolerantni, pridržavaju se prometne signalizacije, te uputa policijskih službenika.

Također podsjećamo građane na odluke i preporuke Stožera civilne zaštite, obvezu držanja socijalnog razmaka, odnosno korištenja zaštitnih sredstava.

Ostanimo odgovorni! -poručili su iz PU brodsko – posavske

Foto: ArhivaRNG

Komentari
Prethodni članakRaste broj zaraženih osoba: 127 na području Brodsko posavske županije
Sljedeći članakCernik: povodom blagdana Svih svetih položili vijence za poginule branitelje