Cernik, Davor, Staro Petrovo Selo, Okučani – sve su to mjesta Brodsko-posavske županije u kojima vrtići traže nove djelatnike, točnije, odgojitelje. Naime, ustanova Dječji vrtić Nova Gradiška, za te je svoje ispostave raspisala ukupno devet natječaja za dvanaest radnih mjesta.

Nudi se sve – od pripravničkog mjesta, preko rada na određeno vrijeme i na nekoliko sati pa sve do pozicije ‘za stalno.

Cerniku, Okučanima i Starom Petrovom Selu, potreban je po jedan pripravnik-odgojitelj za dječje vrtiće „Matija Gubec”, „Bljesak” te „Vjeverica”. Sva tri će nova radnika posao obavljati na određeno vrijeme i na novootvorenim poslovima.

Zbog povećanog opsega posla, cernički vrtić traži i odgojitelja na puno radno vrijeme, ali također na određeni period, dok je uDavoru potrebna jedna osoba za rad u programu Predškole na šest sati tjedno.

Odgojiteljima će svakako najprimamljiviji biti natječaj za posao na neodređeno i puno radno vrijeme koji je raspisan za vrtić u Starom Petrovom Selu.

Četiri izvršitelja, odnosno, četiri odgojitelja predškolske djece, bit će primljeno za rad u Dječjem vrtiću „Nova Gradiška” na puno radno vrijeme. Natječaji su raspisani za novootvorene poslove za rad na određeno vrijeme. Uz iste uvjete, potreban je i jedan djelatnik u Dječjem vrtiću „Bljesak” u Okučanima, u kojima je slobodno i jedno mjesto za potpisivanje stalnog ugovora.

Vjerujemo kako će svi vrtići brzo biti popunjeni stručnim kadrom. Svi zainteresirani podatke o uvjetima natječaja mogu saznati u poveznicama označenima u tekstu. 

Izvor: SBplus
Foto: Ilustracija/ArhivaRNG

Komentari
Prethodni članakNaša pozitiva: U Učilištu „Relković“ kroz niz radionica obilježio se Dan Kine
Sljedeći članakHSS-ovi zastupnici o štrajku učitelja: Neka ministrica Divjak stane na čelo štrajkaške kolone učitelja!