U tijeku su dva natječaja putem kojih posao može riješiti ukupno 40 osoba. Rok za prijave počeo je danas.

 Grad Nova Gradiška na svojim je službenim Internet stranicama objavio informaciju o raspisivanju dva natječaja za zapošljavanje ukupno 40 osoba. Oba natječaja provode u suradnji sa Zavodom za zapošljavanje, a putem prvog žele zaposliti trideset osoba na javnim radovima. Prilika je to za nezaposlene s područja Grada Nove Gradiške, kojima je put do zaposlenja otvoren kroz program Revitalizacija javnih površina.

Riječ je o poslu na određeno vrijeme, za koji nije potrebno radno iskustvo. Svi zainteresirani prijaviti se mogu popunjavanjem obrasca koji će dobiti u zgradi Gradske uprave Nove Gradiške, Trg kralja Tomislava 1. Rok za prijavu počeo jučer, 21. svibnja, a traje do 28. svibnja.

Na isti način i u istom roku prijavu mogu podnijeti i zainteresirani za drugi natječaj. Riječ je o natječaju za zapošljavanje na poslovima sanacije divljih odlagališta, koji je raspisan za deset osoba. Ovaj natječaj namijenjen je pripadnicima Romske nacionalne manjine, jer je – kako su nam kazali u novogradiškoj Gradskoj upravi – riječ o poslovima čišćenja romskih naselja.

Komentari
Prethodni članakCvijeće za ljepši izgled grada / foto
Sljedeći članakDobro je darivati krv: Ovo su naši sugrađani koji su nekome pomogli / foto