Prije nekoliko dana dobili smo potvrdu od Artim produkcije zaduženom za PR Terraneo festivala koji će i ove godine biti održan u Šibeniku u mjesecu kolovozu, da je Radio Nova Gradiška od ove godine medijski prijatelj festivala.

Riječ je o zaista velikom, možemo to tako reći, priznanju Radiju Nova Gradiška za dugogodišnji kvalitetni rad koji je ovaj put primjećen i na nacionalnoj razini.

 

Tako je Radio Nova Gradiška dobio status medijskog prijatelja Terraneo festivala koji je prema mnogima najbolji festival u Hrvatskoj. Dokaz tome je prošlogodišnja velika posjećenost festivala i veliki broj bendova koji su kroz nekoliko dana na više pozornica prošli kroz festival. Evo kako je poznati britanski list The Telegraph opisao festival: “Pet dana, pet pozornica, 120 bendova – na jednom od deset najboljih ljetnih festivala u Europi”. I zaista je prošlogoidišnje izdanje festivala bilo fenomenalno kroz koje je prošlo četrdesetak tisuća ljudi što se očekuje i ove godine (ako ne i više).

S obzirom da je naš radio medijski prijatelj ovog festivala, pravovremeno ćemo putem našeg portala, a isto tako i u programu Radija Nova Gradiška, informirati naše slušatelje i sve zainteresirane za Terraneo festival. Stoga pratite redovno naš portal i program Radija Nova Gradiška i saznajte kada i gdje možete kupiti ulaznice, tko će sve nastupiti ove godine, što će se sve događati na festivalu itd.

 

Za sada smo dobili informaciju da je prodana prva serija festivalskih ulaznica, što je dokaz koliko je ovaj festival popularan među publikom. Krajem veljače saznat ćemo i prve izvođače koji će nastupiti na ovogodišnjem Terraneo-u. Druga serija festivalskih ulaznica, kao i prve ulaznice za kamp kreću u prodaju od 1. ožujka. I tada će broj ulaznica biti ograničen (u prvom krugu je broj bio 1000 i sve je rasprodano na sedam dana što se još nije dogodilo u Hrvatskoj za neki festival, pogotovo kad se ne zna tko će nastupiti na festivalu). Ulaznice možete kupiti u glazbenoj knjižari Rockmark, Dirty Old Shopu i klubu Purgeraj u Zagrebu te poslovnici Dallas Recordsa u Šibeniku kao i na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima diljem Hrvatske.

 

A kako je to izgledalo na Terraneo festivalu 2011. godine pogledajte u fotogaleriji koju nam je ustupila Artim produkcija:

 

Komentari
Prethodni članakĐakovačko – osječki nadbiskupposjetio Dom za starije i nemoćne
Sljedeći članakTužna vijest o smrti dugogodišnjeg kolege i prijatelja Rajka Aleksića