Jučer (19.prosinca), u 20.30 sati, na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, izlaznoj graničnoj kontroli iz Republike Hrvatske pristupio je osobni automobil slovenskih registracijskih oznaka, a kojim je upravljao 28-godišnji državljanin BiH.

Policajci su izvršili graničnu kontrolu nad osobom i vozilom te su u suradnji s djelatnicima Carine prilikom pregleda osobnog automobila pronašli tri paketića kokaina ukupne težine 4,27 grama, tri paketića hašiša ukupne težine 8,21 grama i jedan paketić speed-a ukupne težine 4,01 grama.

Policijski službenici su od 28-godišnjaka oduzeli pronađenu drogu te su mu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju
zlouporabe droga izdali prekršajni nalog.

Isti dan, u 22.50 sati, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske su u Slavonskom Brodu, u Ulici Petra Krešimira IV. zaustavili osobni automobil slavonsko- brodskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 18-godišnji vozač, dok su se vozilu nalazila još dva 18-godišnjaka. Prilikom pregleda policajci su kod vozača pronašli dvije plastične vrećice u kojima se nalazila marihuana, a ukupno je pronađeno 23,5 grama marihuane te kod 18-godišnjeg suvozača ukupno 2,2 grama marihuane.

Policijski službenici protiv počinitelja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga podnose odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Komentari
Prethodni članakSutra obilježavanje akcije “Šagovina 91”
Sljedeći članakGradsko vijeće: U fokusu gradske teme i rebalans Proračuna