Stiglo je priopćenje iz PU brodsko-posavske koje prenosimo u cijelosti: 

-Zahvaljujemo savjesnim i odgovornim građanima koji štuju spomenute mjere i svojim pozitivnim ponašanjem doprinose boljem stanju sigurnosti, te tako čuvaju vlastito zdravlje i zdravlje drugih.

Iako ohrabruje činjenica da je iz dana u dan manji broj oboljelih te se nastavlja sa mjerama popuštanja, još uvijek nije vrijeme za opuštanje.

Policijski službenici će i ovaj vikend nastaviti sa obilascima i nadzorima provedbe zaštitnih i samo zaštitnih mjera, odnosno odluka nacionalnog stožera u cilju sprječavanja širenja koronavirusa. Kontinuirano će obilaziti i nadzirati javne prostore: parkove, šetališta, trgove, izletišta i druga mjesta, koja su inače omiljena okupljališta građana.

Vrlo je važno i dalje se pridržavati mjera nacionalnog stožera te izbjegavati okupljanja, a prilikom izlaska iz svojih domova, odlaska u kupovinu ili obavljanja drugih obveza i aktivnosti, pridržavati se mjera fizičke udaljenosti.

Policijski službenici će također pojačano nadzirati promet s posebnim naglaskom na teže prometne prekršaje, tzv. „4 ubojice u prometu“ (brzina, alkohol, pojas, mobitel), te apeliraju na sve sudionike u prometu da štuju prometne propise.

Zahvaljujemo savjesnim i odgovornim građanima koji štuju spomenute mjere i svojim pozitivnim ponašanjem doprinose boljem stanju sigurnosti, te tako čuvaju vlastito zdravlje i zdravlje drugih.

Najvažnije je da i dalje ostanemo odgovorni – stoji u priopćenju

Foto: ArhivaRNG

Komentari
Prethodni članakNAKON TRI TJEDNA BEZ NOVOOBOLJELIH: Radnik, koji je stigao iz inozemstva, zaražen koronavirusom
Sljedeći članakDavor Vlaović: Krajnje je vrijeme za lov krupnih riba koje plivaju u mutnom