Sve više mladih ljudi u Hrvatskoj odlučuje se za adrenalinske sportove, sportove koji nisu profitabilni kao nogomet, rukomet, košarka, ali to su sportovi za koje moraš imati ono nešto.

Jedan od najvećih sportskih događaja u našoj županiji na kojoj nastupaju sudionici i iz drugih zemalja Slovenije, Mađarske pa čak iz dalekog Izraela ponovno će biti održan u Malinu. Sport pun adrenalina i užitak za gledatelje održat će se ovaj vikend 20. i 21. lipnja.
 
Organizator ovog događaja je EXTREME KLUB MALINO-ORIOVAC. Prekrasan sportski doživljaj za ljubitelje adrenalina započet će u subotu. 
 
– ” U pitanju je slavonska MX liga, po prvi puta u povijesti voziti mogu svi zainteresirani Motocross i quadcross u svim kategorijama, naravno uz propisanu opremu i pravila koja propisuje Slavonska MX liga. U nedjelju će se održati otvoreno Prvenstvo Hrvatske u Supercrossu i Quadcrossu po 5. puta u Malinu, već na daleko poznata sportska manifestacija i preko granica lijepe naše. Treninzi i kvalifikacije kreću od 9h, a sama natjecanja od 12h. Ulaz je simboličnih 20,00 kn” – rekao je i najavio predsjednik kluba Zoran Nožinić
 
 
Komentari
Prethodni članakTuristička zajednica BPŽ: Etno izlozi povodom folklorne manifestacije “Brodsko – kolo”
Sljedeći članakOpćina Rešetari potpisala Ugovor o sufinanciranju izrade projekta Kolektora za pročišćavanje otpadnih voda