Na prvenstvu Hrvatske u katama za mlađe uzraste održanom 06.11. u Slavonskom Brodu Karate klub Nova Gradiška postigli su odlične rezultate.
Prva na tatami izlazi Ivana Ivšić u kategoriji djevojčice 2013. godište i odmah u startu nailazi na aktualnu prvakinju, te gubi taj meč. Kroz repasaž jako dobrom izvedbom treće učeničke kate dolazi do brončane medalje.
U kategoriji dječaci 2011. godište nastupio je Sebastian Vuković. Odlično otvara natjecanje sa dvije pobjede, ali gubi meč polufinala i odlazi u repasaž. U tom meču smo jako oštećeni što nije samo moje subjektivno mišljenje, već mišljenje i  većine trenera koji su pratili meč. U repasažu Sebastian ostvaruje novu pobjedu i osvaja broncu. Frano Lovrić i Roko Samac nastupaju u kategoriji dječaci 2010. godište, ne osvajaju medalju, ali Frano ponavlja prošlogodišnji rezultat i plasira se na 5. mjesto, dok je Roko 7. Šećer na kraju je nastup našeg kata teama u sastavu Lovrić,Vuković,Samac koji sa dvije jako dobre izvedbe majstorskih kata postaju prvaci države.
Komentari
Prethodni članakU Brodsko posavskoj županiji 50 novozaraženih
Sljedeći članakMlijeko i mliječne proizvode kroz Školsku shemu konzumira čak 106 tisuća učenika više