PROTUZAKONITI LOV U CERNIKU

U šumskom predjelu, na području Općine Cernik, jučer 29. studenog, zasada nepoznati počinitelj je iz vatrenog oružja protuzakonito odstrijelio nekoliko divljih svinja, nakon čega se udaljio, a divljač ostavio na mjestu odstrijela.

Daljnje postupanje i uklanjanje divljači, preuzeli su djelatnici lovočuvarske udruge.

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na pronalasku počinitelja kaznenog djela protuzakoniti lov i ribolov i podnošenju kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu.

NA GRANICI PREDOČIO KRIVOTVORENI BAT TEST NA COVID-19

Granična policija je provela kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave.

Spomenuti se sumnjiči da je jučer (29. studenog), na graničnom prijelazu Stara Gradiška, prilikom granične kontrole predočio potvrdu o testiranju brzog antigenskog testa (BAT) na SARS-CoV-2, izdanu od nadležnog tijela s područja druge države. Uvidom u sadržaj testa, policijski službenici posumnjali su da je test krivotvoren.

Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, protiv 25-godišnjaka, nakon kriminalističkog istraživanja, podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

PRONAĐEN POČINITELJ KRAĐA U BUKOVLJU

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su proveli kriminalističko istraživanje te utvrdili da je 21-godišnjak, počinio dva kaznena djela krađe.

Policija ga osnovano sumnjiči da je dana tijekom mjeseca studenog ove godine, na području općine Bukovlje, dva puta počinio kazneno djelo krađe raznih stvari, čime je 54-godišnjeg vlasnika oštetio za više desetaka tisuća kuna.

Policijski službenici protiv 21-godišnjaka podnose posebna izvješća Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Komentari
Prethodni članakUhvaćeni dileri – policija zaplijenila iznad 1,3 kilograma droge amfetamin
Sljedeći članakDanas u kinu: Kralj Richard