Jučer u večernjim satima na “Ljetnoj pozornici” tamburaški sastav “Satir” održao je koncert u sklopu promocije njihovog novog albuma “Godine su da se broje”.

Brojila je ljetna pozornica puno posjetitelja, no nitko nije očekivao da će ih toliko izbrojati sinoć na pravoj poslastici tamburaške glazbe.

-Očekivali smo kao pred promociju u Davoru 50ak ljudi, međutim i ondi i ovdi okupilo se puno više ljudi”- izjavio je Mario Olić- Sršo

Predstavili su “Satirci” pjesme sa svojeg četvrtog nosača zvuka, popraćene neizostavnim šalama i doskočicama uvijek dobro raspoloženog “Srše”.

Kako u rodnom Davoru, tako i u Novoj Gradiški, ovaj osebujni tamburaški sastav doveo je atmosferu do vrhunca. Nakon “Satira” na pozornicu su se popeli mladići tamburaškog sastava “Lengeri” kako bi nastavili zabavljati veselu publiku. Pjevalo se, fićukalo, plesalo se kolo do iza ponoći.

Osim promocije albuma, ovaj koncert poslužio je i kao uvertira u Novogradiško glazbeno ljeto koje počinje već sutra s rok večeri, u petak je na repertoaru tamburaška večer, dok je u subotu red na neizostavnu zabavnu večer.

no images were found

Komentari