Izvršni Direktorij manifestacije u suradnji sa Središnjim odborom F.E.S.T. / Europska federacija turističkih novinara i pisaca, donio je odluku kojom je nagrađen promo video Turističku zajednicu BPŽ, a kao obrazloženje navode: „za vrlo kreativna profesionalna postignuća i izvrsnost u prezentaciji bogatstva turizma, tradicijskih vrijednosti, kulture… Brodsko-posavske županije, time i vrlo zapaženi doprinos TZ Brodsko-posavske županije u prezentaciji turizma kontinentalne Hrvatske”.

Promo film TZ Brodsko-posavske županije je sufinanciran od strane HTZ-a s 80% potpore, a sniman je 2019. godine,! Autor filma je tvrtka iz Osijeka FILM 54 d.o.o. vlasnika Borisa Šepera! Uz ovu vrijednu nagradu, posebnu nagradu za izvrsnost u doprinosu cjelovitosti razvoja turizma i gospodarstva Brodsko-posavske županije osvojio i župan BPŽ Danijel Marušić! Iznimna je čast što je trud i rad TZ BPŽ prepoznat na ovaj način, a to nam je veliki vjetar u leđa za sve nove ideje i projekte koje želimo realizirati, a sve u svrhu unaprjeđenja turizma u našoj županiji!

Svečanost dodijele nagrada je planirana prvotno 13. studenog u Solinu kod Splita. Zbog aktualne pandemije i posebnih mjera nagrade će biti uručene kada to bude moguće s obzirom na posebne mjere oko organiziranja svečanosti dodijele nagrada. Nadamo se vrlo brzo.

Komentari
Prethodni članakDonosimo raspored vikend utakmica županijskih nogometnih liga
Sljedeći članakKopa se i uređuje kanalska mreža u Rešetarima