Jedna je ženska osoba zadobila ozlijede u prometnoj nesreći koja se dogodila danas u mjestu Trnava, na glavnoj cesti u pravcu Okučana.

Kako govore prvi neslužbeni podaci do nesreće, koja se dogodila oko 16.30 sati, došlo je kada je vozačica koja je upravljala iz smjera Nove Gradiške automobilom BMW oduzela prednost drugom vozaču, koji je išao iz smjera Okučana vozeći ŠKODU. Naime, vozačica BMW, skrećući s glavne ceste u dvorište, presjekla je put vozaču Škode koji je dolazio iz suprotnog pravca čime je izazvala prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđena jedna ženska osoba.

Pričinjena je i poprilična materijalna šteta, a koji su razlozi doveli do toga da je vozačica BMW-a  presjekla put drugom vozilu otkrit će rezultati očevida koji provode djelatnici policijske uprave brodsko-posavske.

Na mjestu nesreće djelatnici policije reguliraju promet koji se odvija usporeno, a javnost će o svim detaljima koji su doveli do ove prometne nesreće, koja samo pukom srećom nije završila s težim posljedicama, biti upoznata nakon završetka očevida u službenom priopćenju PU brodsko-posavske koje ćemo ovdje objaviti.

 

no images were found

Komentari