Proljeće je stiglo, a sa njim polako i svježe voće i povrće na Gradsku tržnicu. Ovaj period godine donosi ne samo obnavljanje prirode već i bogatstvo okusa i boja koje možemo pronaći na štandovima tržnice.

 

Paleta žarkih boja voća, povrća i cvijeća privlači svakim danom, a posebice srijedom i subotom. Proljeće je obogatilo ponudu na gradskoj tržnici koja je samim time sada postala konkurentnija trgovačkim lancima. Raznovrsno voće također je lako pronaći na tržnici.

Takvim proizvodima itekako obiluje gradska tržnica pa tako i najizbirljivija nepca mogu pronaći najzeleniju i najukusniju zelenu salatu, svježe krastavce, mladi luk i rotkvicu kao najzastupljenije sezonsko povrće. Tu su također i presadnice raznog povrća, od salate, rajčice, krastavaca i svih drugih povrtnih kultura.

Lokalni OPG-ovi i proizvođači vrijedno su se pripremili za novu sezonu za koju se nadaju da će proći bez vremenskih nepogoda i s obiljem uroda.

 

Komentari
Prethodni članakObavijest građanima o rokovima provjere podataka upisanih u registar birača, upisa dopune ili ispravka podataka
Sljedeći članakPrijedlog za vikend: Šetnja i uživanje u prekrasnom krajoliku na Strmcu