Svaka novost podrazumijeva i neku promjenu. Ponekada do promjene dolazi iz frustracije, ponekada iz potrebe, a ponekada iz hrabrosti da čovjek učini korak više prema svom cilju.

Osobno sam vrlo emotivna u vezi promjene koju planiram, jer ona za mene znači nešto novo i znači hrabrost da se još više približim svojoj publici – vama!

Nakon više od pet godina, mijenjam dane kada ću objavljivati blogove. Neka detalji za sada ostanu iznenađenje i potaknu vašu znatiželju!

Smatrate li svoju znatiželju prednošću ili manom? Osobno je smatram prednošću jer je koristim za stvaranje novih uspjeha za sve vas. Kako?

Ulaganjem u sebe i svoj mindset, dodatne stručne edukacije (na more prethodnih) i dalje učim i rastem radi vas, radi svojih klijenata i radi svoje zajednice.

Najveća sreća mi je kada redovito vidim svoje klijente kako postižu izvrsne poslovne rezultate i kada im je usluga mog stručnog tima bila u tom uspjehu podrška. Rezultate koje kreiramo našim klijentima su neprocjenjivo blago inspiracije za još bolji rad i posvećenost.

S druge strane, mnogi od vas, iz moje vjerne publike, mi se javljate i zadovoljstvo je biti i vaša podrška, jer krećete na put koji sam ja već prošla i poznate su mi sve faze koje prolazite i kroz koje ćete proći. Tako da sam vaša mentorica i to na najspontaniji mogući način, što me posebno veseli.

Kako je rekao Stebe Jobs:

Moj posao nije biti blag prema ljudima. Moj posao je uzeti ove sjajne ljude koje imamo i pogurati ih i učiniti još boljima.”

Ovdje sam za vas, stručna i mentorska podrška. Hvala što mi dajete priliku da vaš činim još boljima.

Svoje vjerne pretplatnike newslettera planiram posebno nagrađivati, a sve to i još više stiže već od ove srijede i četvrtka.

Mirela

Komentari
Prethodni članakČlanovi DVD-a Štivica proslavili svog nebeskog zaštitnika, sv. Florijana,
Sljedeći članakDeset aktivnih godina Udruge “Dubovac” Bili Brig