Dragi čitatelji,

Od rujna 2019. godine, pune četiri godine predano i disciplinirano objavljujem blogove na ProknjižiMe. Želja mi je s vama podijeliti što je što to sam sve učinila u tom razdoblju i kako su sve te akcije utjecale na moj rad i moje radne rezultate.

Naime, ne malo sam dobila komentare tipa „pa kako ti tako predano objavljuješ, kako to uspijevaš, odakle si volje, imaš toliko ideja, svaka čast da si toliko uporna“.

Biti uspješan u nečem nije lako, ali je vrijedno svih poduzetnih akcija.

Nitko ne obećava rezultat, bez truda i uloženog rada. Preko 330 tekstova nije se napisalo samo. Iza njih stoji planiranje, dosljedna provedba i ogromna želja da dijelim svoje stručno znanje.
Kada bih sve te akcije i rezultate koji su proizašli iz blogova svela na brojke, oni bi izgledali ovako:

Broj godina aktivnosti na blogu 4 +
Broj objavljenih blogova 330 +
Učestalost objava 2 x tjedno
Broj pratitelja na FB-u 1.9 K +
Broj pretplatnika na Newsletteru 6.000 +
Broj pročitanih Newslettera: 300.000 +
Broj nastupa na televizijskim emisijama 5 +
Broj medijskih objava 100 +
Broj kolumni u časopisu Poduzetnik 50 +

Ono o čemu pišem tiče se doslovno svih pravnih tijela u našoj državi, no pošto usluge koje pružam koristi realni sektor, najviše mojih pratitelja su poduzetnici. Tako moj rad privlači i medije, a njih spominjem kako bih istaknula jedno do meni najdražih gostovanja, ono u Hrvatskoj za 5: Uspješne hrvatske poduzetnice kao primjer, emitirano na Dan žena 2022. godine (klikom na poveznicu možete pogledati emisiju na HRTi).

Važno mi je naglasiti da se moji čitatelji nalaze na području cijele naše regije: osim Hrvatske i Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore, također i u Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj, Italiji, Francuskoj i SAD-u.

Cilj je ostvariv kada ga podijelimo u male korake. Ja koračan već petu godinu dvije objave tjedno po dvije objave tjedno. Osim priznanja struke, kolegica i kolega, poduzetnika i brojnih simpatizera i prijatelja, ponosna sam na svoj trud i disciplinu, fokus i da primjerom svjedočim što je moguće.

Za vrhunsku uslugu mojim klijentima – vrhunska prije svega ja, moja kompanija i moj tim!

Mirela

Komentari
Prethodni članakOtvorena gradska tržnica u novom ruhu
Sljedeći članakŠportska udruga gluhih Nova Gradiška održala tradicionalni Božićni kuglački turnir