Kako se u zadnje vrijeme vode rasprave o industrijskoj zoni Tisovac, imamo potrebu objasniti i demantirati krive i nepotpune informacije.

Poštovani sugrađani,

Bartels-Conjar d.o.o. Hrvatska je tvrtka prepoznata u inozemstvu po svojoj kvaliteti u proizvodnji skladišne opreme. Bartels-Conjar nije politička stranaka niti politički pristrana. Naglašavamo to jer se u zadnje vrijeme u sklopu političkih predizbornih kampanja šire netočne informacije. Sami čin objavljivanja informacija i slika u javni prostor s netočnim informacijama direktno šteti i stvara negativne asocijacije o našem društvu.

Bartels-Conjar zastupa visoke etičke i moralne vrijednosti te s time dostiže visoku notu društvene vrijednosti. Ne želimo da nam se netočnim informacijama kvari pozitivan imidž. Iz tih razloga bitno nam je javnost upoznati sa stvarnom situacijom oko izgradnje objekta na lokaciji Godinjak/Tisovac.

Općina je tijekom predstavljanja našeg projekta procijenila našu ideju i viziju kao vrlo interesantnu za ovu regiju te se zahvaljujemo na ukazanoj podršci Općine i Općinskog vijeća.

Trenutačno se nalazimo u posljednjoj fazi projektiranja, idejno rješenje je postignuto, a sada nam preostaje ishođenje svih dozvola kako bismo mogli započeti izgradnju. Na žalost ekonomska kriza izazvana Korona virusom usporila je investiciju te se fokus tvrtke bazirao na osnaživanju tržišne pozicije kako bi tvrtka nastavila ne ometano s radom i bila spremna na tržišne izazove. Veoma nam je bitno da nismo morali otpuštati radnike kao mnoge druge tvrtke već smo nastavili s radom i povećali broj zaposlenih. Velika većina naših djelatnika je s područja općine Staro Petrovo Selo i svjesni smo koliko takva politika zapošljavanja ima utjecaj na naš kraj. O našem poslovanju ne ovise samo naši zaposlenici i već i brojni dobavljači s ovog područja.

Nakon oporavka tržišta i povratka redovnom poslovanju, planiramo nastaviti s projektom izgradnje.

Uprava Bartels-Conjar d.o.o.

Komentari
Prethodni članak5,8 MILIJUNA KUNA: Započeli radovi na izgradnji vodovodne mreže za naselja Laze, Gornji i Donji Crnogovci
Sljedeći članakZbog pogoršanja epidemiološke situacije OŠ “Mato Lovrak” prešla na online nastavu