Objavom kandidacijskih lista za gradonačelnika i Gradsko vijeće Grada Nova Gradiška i službeno je počela izborna kampanja. Novogradiščani će na prijevremene lokalne izbore u nedjelju, 20. ožujka, a službena izborna promidžba traje do petka, 18. ožujka u 24 sata. U izbornu utrku za gradonačelnika Grada Nova Gradiška ušla su četiri kandidata: Dražen Oršulić, kandidat Hrvatske demokratske zajednice, Hrvatske seljačke stranke i Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević, Vinko Grgić, kandidat Socijaldemokratske partije Hrvatske i Hrvatskih laburista – Stranke rada.

Tu je i Dubravko Gubić, kandidat Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje i Željko Bigović, kandidat grupe birača.

Kandidaturu za Gradsko vijeće grada Nova Gradiška predalo je šest lista: Kandidacijske liste grupe birača nositelja liste Željka Bigovića; Hrvatske demokratske zajednice, Hrvatske seljačke stranke i Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević; Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje, Kandidacijske liste grupe birača nositelja liste Zdravka Konjića, Socijaldemokratske partije Hrvatske – Hrvatskih laburista Stranke rada i Živog zida.

Jedno je sigurno, izbori su tu, na Novogradiščanima je da biraju, a kako će nam biti u sljedećem razdoblju i tko će pobijediti, preostaje nam vidjeti.

Obećanja će se i ovoga puta, vjerojatno, dijeliti „šakom i kapom“ jer se i ovoga puta na listama „za dobrobit Grada“ okupilo „šareno društvo“, a građanima treba tako malo: samo posla i bolje budućnosti! Kruha i igara nam, u svakom slučaju, ne treba!

Komentari
Prethodni članakNogometni navijači “Barbari” kupili semafor
Sljedeći članakMirta Dautović nastavlja pjevati u natjecanju The Voice!