Iz Dječjeg vrtića Nova Gradiška pozivaju da se pridružite akciji “Za Radost naše djece” koja će se održati u subotu 19.3. i srijedu 23.3. na gradskom korzu, Nova Gradiška u vremenu od 9 do 12 sati. Akcija se odvija u organizaciji roditelja i uz podršku odgajatelja i djece vrtića “Radost”.

U sklopu akcije navedenih datuma na štandu “Za radost naše djece” prikupljati će se donacije za opremu dječje dvorane i igrališta vrtića radost. Sve donatore će darivati prigodnim uskrsnim poklonima i suvenirima koja su izradili roditelji uz pomoć odgajatelja i djece vrtića Radost .

Inicijativu za akciju pokrenuli su roditelji djece koja pohađaju vrtić jer sportska dvorana, kao i vanjski prostor još uvijek nemaju sadržaje prikladne djeci. Dvorana je potpuno prazna, a vanjski sadržaji su stari desetke godina.

– S namjerom da djeca našeg Grada jednog dana postanu pravi intelektualci i/li uspješni sportaši na ponos svih nas, pozivamo građane da se uključite u akciju „Za Radost naše djece“ i posjetite naš štand kako bi donirali sredstva koja će se iskoristiti za nabavku opreme za sportsku dvoranu i vanjsko igralište. Dokazano je kako razvoj u najranijoj dobi određuje koliko će djeca biti uspješna u životu. Stoga, pozivamo i poslodavce ovoga grada da se uključe svojim donacijama i nabavkom potrebne opreme u ovu akciju, jer upravo ulaganjem u djecu će pomoći da jednog dana postanu odlični učenici, izvrsni sportaši, ali i njihovi vrijedni radnici – ističu organizatori.

U vrtiću “Radost” trenutno boravi 105 djece vrtičke i jasličke dobi i 6 djece s posebnim potrebama. No, svakim danom dolaze novi zahtjevi za upis djece u vrtić, što ujedno i veseli jer podatak govori da nam se povećava demografska struktura grada.

Imajte na umu da smo svojim simboličnim donacijama u mogućnosti obradovati velik broj mališana čija najveća radost je upravo igra – bilo u dvorani ili na igralištu.

Na fotografijama vam donosimo slike s radionice na kojoj su odgajateljice Dječjeg vrtića uz pomoć roditelja izrađivale ukrase za akciju “Za radost naše djece”.

 

no images were found

 

 

Komentari
Prethodni članakAutoklub Nova Gradiška prezentirao simulator prevrtanja i sudara / Foto
Sljedeći članakOdržana tribina “Brak-ima li smisla?”