Nakon što su se rastali kao Vin Diesel i Paul Walker na križanju kod autoservisa „Kičić” u Rešetarima, Anto je izgrlio Chagu i zaputio se putem juga – u Ljupinu.

U nastavku donosimo zanimljiv članak o transferu u lokalnom nogometnom klubu, opisanom na duhovit način.  Tekst je preuzet s Facebook stranice „La Gazzetta dello Selo”.

Zamračilo se nebo nad Novom Gradiškom i okolicom. Niz toplih i sunčanih dana zamijenile su postapokaliptične scene popraćene grmljavinom. Uglavnom, vizualno-auditivni doživljaj prikladan novom nastavku Terminatora ili nekog od sličnih hollywoodskih umotvorina s tematikom sudnjeg dana. „I’ll be back”, rekao bi Arnold Schwarzenegger, a sličnu frazu izgovorio je i naš div na malo lošijem njemačkom jeziku uz štajerski izgovor. Nakon što su se rastali kao Vin Diesel i Paul Walkerna križanju kod autoservisa „Kičić” u Rešetarima, Anto je izgrlio Chagu i zaputio se putem juga – u Ljupinu. Dirljiv rastanak zamijenio je još dirljiviji doček.

Ponovno u dresu NK „Slavena”, ponovno u ulozi nasipa koji će zaustavljati protivničke ubačaje i pokušaje poplavljivanja Slavenove mreže. Zadnji krik mode, redovni story iz fitnessa, skok igra, vrhunska dijagonala, malo grublji odnos sa suparnicima, klizeći startovi nakon kojih je svako selo dobilo kanalizaciju te bolja procjena faula od svakog suca u županiji. Ljubav prema nogometu pokazuju i dokazuju prijeđeni kilometri i tahograf u njegovom često primijećenom i od strane mlađih uzrasta prokomentiranom Audiju.

Dok za Nescafe vrijedi 3 u 1, Anto se drži one stare – 3 pa 1. Tri tekme (tri žuta) pa jedna pauze. No bez obzira na to, div iz predgrađa će i dalje biti primjer sigurnosti i povjerenja, neprobojna karika Slavenove betonske obrane. Tek će u najgorem škripcu slati loptu u obližnje kukuruze, a redovno će pobjeđivati svakog Croucha koji se nađe u njegovom zračnom prostoru. Anto Stipić!

 

Komentari
Prethodni članakPP Nova Gradiška; od početka godine zabilježeno 6 djela krađe iz obiteljskih kuća
Sljedeći članak154 aktivna oglasa za posao na području županije