Danas, oko 14.10 sati na autocesti A3, na južnom kolničkom traku, između Okučana i Nove Gradiške došlo do prevrtanja teretnog automobila.

Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici i djelatnici Hitne medicinske pomoći, a na teren su izašli i pripadnici DVD-a Okučani kao i zapovjednik JVP Nova Gradiška sa zapovjednim vozilom.

Izlaskom policijskih službenika Postaje prometne policije Slavonski Brod na mjesto događaja prometne nesreće, utvrđeno je da je došlo do udara teretnog automobila nacionalnih i registracijskih oznaka Republike Srbije (prevozio lateks za gume, te je došlo do istjecanja istog – sadržaj nije zapaljiv) u središnju zaštitnu ogradu, na južnoj strani autoceste, probijanja ograde i prevrtanja teretnog automobila. Vozač je prevezen u bolnicu u Novu Gradišku te trenutno nije poznata kvalifikacija ozljeda.

Promet se odvija desnim prometnim trakom na južnoj i sjevernoj strani autoceste A3.

Policijski službenici trenutno obavljaju očevid kojim će se utvrditi činjenice i okolnosti prometne nesreće, a nakon čega će podnijeti odgovarajuće prijave nadležnom sudu.

Video: čitatelj Domaćeg radija

 

Komentari
Prethodni članakČlanice novogradiške Udruge „Pozitiva” održale godišnju skupštinu, u novu godinu kreću s novim snagama
Sljedeći članakGlazbom prenose pozitivno ozračje i nakon blagdana