U 58. godini života, jučer je preminuo je trener Stanislav Stuburić – Stuba (22.02.1958. – 19.02.2016.). Sportskoj javnosti poznat je kao igrač, trener i sportski djelatnik. Bio je posljednji i dugogodišnji trener Nogometnog kluba “Posavac” iz Davora. 

Prvi je trener poznatog nogometaša Ivice Olića. Ovaj veliki zaljubljenik u nogomet volio je i sve ostale sportove, pogotovo tenis, a bio je i inicijator izgradnje teniskih terena u Davoru.

Posljednji ispraćaj ovog velikog sportaša bit će u ponedjeljak 22. veljače, u Davoru u 16.00 sati.

Iskrena sućut tugujućoj obitelji i rodbini.

Počivao u miru!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

S neizmjernom tugom opraštamo se od našeg dragog prijatelja, velikog čovjeka,člana našeg KUD-a i predsjednika NK Posavac iz Davora,Stanislava Stuburić – Stube…Nedostajat će nam njegova duhovitost,vedrina i optimizam kojim je zračio… Bio je uvijek spreman priskočiti u pomoć svakome bez rezerve, za suradnju u bilo kojem projektu, jedinstven i osebujan, maštovit i inovativan…

Njegovim odlaskom u Davoru ostaje ogromna praznina,a on zauvijek u našim srcima…Bilo je čast i zadovoljstvo živjeti i raditi s njim…Iskrena sućut njegim najbližima i svima onima koji dijele tugu i bol njegovim iznenadnim odlaskom…
Zbogom,dragi prijatelju!!!

no images were found

Komentari
Prethodni članakVodoinstalateri Industrijsko-obrtničke škole Nova Gradiška izborili državno natjecanje!
Sljedeći članakPovjereniku Krunoslavu Glavaču, razbili automobil i pobjegli s mjesta nezgode, pa ti sad budi Povjerenik!