Provesti lustraciju, zatražiti ratnu odštetu od Srbije, zabraniti rad nedjeljom, smanjiti državne namete, štititi život od začeća, instituciju obitelji, zaštiti obrtnike i poljoprivrednike te osnažiti odnose s iseljeništvom, osnovne su odrednice programa koje nudi Kolacija “Spremni” Hrvatske konzervativne stranke, Hrvatske stranke prava i Obiteljske stranke.

ovogradiščani i slušatelji Radija Nova Gradiška danas su imali prigodu čuti mišljenja o ovim i svim drugim aktualnim temama čelnice Hrvatske konzervativne stranke Ruže Tomašić i trećeg na listi u V. izbornoj jedinici, načelnika općine Sibinj, Josipa Pavića.

– Osigurajmo mladim ljudima da žive i rade u našoj Domovini i tu osnivaju svoje obitelji, provedimo lustraciju udbaša, ali i svih onih koji su na bilo koji način oštetili Hrvatsku, zaštitimo obitelj kao temelj hrvatskog društva, zabranimo abortus, osigurajmo kvalitetnije poticaje za naše obrtnike i poljoprivrednike te ukinimo financijski neodržive općine. Mi smo spremni za te promjene – poruke su koje je danas odaslala biračima predsjednica Hrvatske konzervativne stranke Ruža Tomašić.

Biračima se obratio i treći na listi broj 4. Koalicije stranaka “Spremni” načelnik općine Sibinj Josip Pavić.

– Općina je to o kojoj se prije nepune 3,5 godine puno pisalo, općina koja je bila praktički pred bankrotom. Kada sam se kandidirao za načelnika, mnogi su mi govorili da odmah odustanem. Nisam odustao, i danas je općina Sibinj stabilna financijska javna uprava u kojoj se realiziraju brojni projekti i pred kojom stoji mogućnost. Ova iskustva mislim prenijeti i na višoj razini – istaknuo je Pavić.

Tijekom prijepodneva upriličeno je i druženje predstavnika Koalicije “Spremni” s građanima Nove Gradiške.

no images were found

Komentari
Prethodni članakSastav Izbornog povjerenstva za Grad Novu Gradišku
Sljedeći članakDoc. dr. sc. Zoran Jukić: Svoje ideje, vizije i znanje želim prenijeti na mlade ljude