Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je jučer vodstvo Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA te dobitnike nagrada „Menadžer godine 2022“. Na sastanku su predsjedniku Milanoviću predstavljeni laureati nagrada dodijeljenih na svečanosti održanoj u veljači ove godine i to pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike.

Sastanak predsjednika Milanovića s vodstvom HUM CROM-a i nagrađenim menadžerima i poduzetnicima iskorišten je i za raspravu o važnim gospodarskim temama. Razgovaralo se o uvjetima poslovanja u Hrvatskoj pri čemu su menadžeri i poduzetnici istaknuli potrebu promjena u poreznom sustavu, kao i potrebu postizanja veće efikasnosti, odnosno produktivnosti. Nadalje, govorili su i o problemu inflacije koja utječe na pad potrošnje, a tema sastanka bilo je i globalno okruženje u kojemu danas posluju hrvatski poduzetnici.

Osim predstavnika Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA – glavne menadžerice Danijela Milić i članova Izvršnog odbora Jasminke Horvat Martinović, Petra Šimića i Igora Benakovića – na sastanku s predsjednikom Milanovićem bili su dobitnici nagrada „Menadžer godine 2022.“:Ines Premužak, supruga dobitnika nagrade za životno djelo posthumno dodijeljeno bivšem predsjedniku HUM CROMA-e Tihomiru Premužak, dobitnik nagrade za veliko poduzeće Sergio Galošić, dobitnik nagrade za poduzetnika godine Ivan Križanec, dobitnik nagrade za inozemnu tvrtku Robert Mustač, dobitnica nagrade za srednje poduzeće Ivanka Mabić Gagić, dobitnik nagrade za mikro poduzeća Marko List, dobitnik nagrade za projektnog menadžera Adam Đanić, dobitnik nagrade za mladog menadžera Ivan Artuković i dobitnica nagrade „Tihomir Premužak“ za pozitivan društveni utjecaj Ana Soldo.

Uz predsjednika Milanovića bili su posebni savjetnik Predsjednika za ekonomiju Velibor Mačkić i pomoćnica savjetnika Predsjednika za ekonomiju Martina Ciglević.

Izvor: Ured Predsjednika RH

Komentari
Prethodni članakBod do naslova prvaka: danas HMNK Nova Gradiška dočekuje Slatinu
Sljedeći članakOpćini Rešetari financijska potpora za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti