POŽEGA – Na svom putu u kampanji predsjednički kandidat dr. sc. Ivo Josipović posjetio je Požegu u dopodnevnim satima. Tako su Požegu posjetila ukupno tri kandidata za predsjednika i prenijeli građanima svoje izborne poruke i programe. Dolazak je organizirao i ujedno ga prvi dočekao Saborski zastupnik Zdravko Ronko sa suradnicima.

Družio se s građanima na kavi na Trgu sv. Trojstva, a nakon toga je imao Predavanje o ustavnim promjenama studentima Veleučilišta u Požegi.

– Danas je zadnji dan terenske kampanje, počeo sam sa Požegom, a završit ću skupom u Osijeku. Moram priznati da sam očekivao ovakvu prljavu kampanju. Uvjeren sam da ću osvojiti mandat, nadam se u prvom krugu. Prvo ću prezentirati svoj ustavni prijedlog Vladi RH i konačni cilj je napraviti takvo demokratsko ozračje, organizacijsko i institucionalno u kojem će Hrvatska zaista moći imati ekonomiju 21. stoljeća. Moramo se okrenuti drugačijoj ekonomiji koja nije sputana birokracijom, nepotizmom, korupcijom – rekao je Ivo Josipović, zadovoljan tijekom kampanje, ali i anketama koje mu daju najviše postotaka birača. Za vrijem Božićnih blagdana on neće zamarati hrvatske građane s kampanjom.

 Položio je vijenac podno biste prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu ispred Veleučilišta u Požegi gdje je održao i predavanje za studente.

Autor: Radiong/ To je pravi put

Komentari
Prethodni članakKoncert “Rešetarima za Božić” (photo)
Sljedeći članakŽelite Feng Shui blagdanski stol?