Momčad Promotionplay Domograd pobjednik je 52. izdanja “Kutije šibica”, najpopularnijeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj.

U finalu 52. izdanja kultnog malonogometnog turnira Kutije šibica, u prepunoj dvorani Doma sportova, Promotionplay Domograd svladao je CB Sea Wolf Spegra s 1:0. Jedini pogodak na utakmici djelo je Filipa Matijaševića koji je u 23. minuti prvo sjajnim lažnjakom riješio protivničkog igrača, a potom prizemnim udarcem kroz noge pogodio za velikih Promotionplay Domograd – CB Sea Wolf Spegra 1:0.

Nagradu za najboljeg igrala turnira dobio je upravo strijelac jedinog pogotka u finalu Filip Matijašević, dok je najboljim vratarom je proglašen Nikola Čizmić iz CB Sea Wolf Spegre. Najbolji strijelac turnira je Ivan Ivanković s 9 pogodaka iz ekipe Krešimir Keta Bandić, dok su igrači HMNK Nove Gradiške u ekipi PP Domograd, Filip Matijašević postigao 7, a Filip Bungić 6 pogodaka.

Za momčad Promotionplay Domograd nastupilo je čak 7 igrača HMNK Nova Gradiška, a to su Eler, Matijašević (najbolji igrač turnira), Petrović, Batalo, Bungić,Maričević, Marijanović.

Kutija šibica ove je godine okupila čak 280 ekipa (16 ekipa žena, 84 ekipe veterana i 180 ekipa seniora) koje su igrale od 25. studenog u četiri zagrebačke dvorane i to za nagradni fond od 25 tisuća eura.

Kutija šibica i ove je godine potvrdila zašto je najveći malonogometni turnir u regiji.

Komentari
Prethodni članakSPS: Vozač teško ozlijeđen u prometnoj nesreći
Sljedeći članakRaspisan natječaj za stipendije Brodsko-posavske županije