Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dana 17. veljače, pronašli su i uhitili 22-godišnjaka nad kojim su proveli kriminalističko istraživanje na okolnosti počinjenja kaznenog djela razbojništva.

Naime, policija sumnjiči 22-godišnjaka, da je dana 16. veljače, u 19.15 sati, u Bukovlju, počinio kazneno djelo razbojništva u trgovini, kojom prilikom je uz prijetnju od zaposlenice zatražio novac. Zatraženi novac od zaposlenice nije dobio, te je otišao iz trgovine u nepoznatom smjeru. Prilikom obavljanja očevida, policijski službenici su pronašli sredstvo počinjenja kaznenog djela. Radi se o plastičnom pištolju.

Policijski službenici su osumnjičenog 22-godišnjaka, danas (18. veljače) uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, te će potom biti predan Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje.

Komentari
Prethodni članakŽupanijski vijećnici pitali: Što je s Domom za starije i nemoćne u Novoj Kapeli, cijepljenju „da se ne baci”…
Sljedeći članak26 NOVIH POZITIVNIH OSOBA U BRODSKO-POSAVSKOJ ŽUPANIJI