U Novoj Gradiški, na raskrižju Ulica Zrinskih, Potočna i Miroslava Kraljević, dana 22. listopada, u 11:05 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe (jedna teže, a druga lakše).
Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 66-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom ušla u raskrižje ne propustivši osobni automobil s prednošću prolaska kojim je upravljao 30-godišnjak. Pritom je došlo do udara njenog automobila u drugi, a koji je od jačine udara odbačen unaprijed i udario u osobni automobil kojim je upravljao 65-godišnjak (nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom). U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 30-godišnjak, dok je lakše ozlijeđena 25-godišnja putnica iz istog automobila. Ozlijeđenima je pružena liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški gdje su zadržani na daljnjem liječenju.
Policijski službenici protiv 66-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, dok protiv 65-godišnjaka podnose obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Komentari
Prethodni članakLjubitelji dobrog zalogaja i zabave, pripremite se: Čeka nas još jedan „Cernički krmokolj”
Sljedeći članakJoš jedan filmski hit: Five nights at Freddy’s