Svi smo svjesni loše situacije u Ukrajini i mislim da svi suosjećamo s njima jer svi mi znamo jako dobro što je rat. Ponukani s tim mame i djeca Nove Gradiške i okolice su se odlučili na malu skromnu akciju. Cilj akcije nam je da iako natrenutak vratimo osmijeh na dječje lice, a i na lice mama iz Ukrajine koji su smješteni na području RH.Tko je voljan i u skladu sa svojim mogućnostima može nam se pridružiti. Što više osmjeha i sreće izmamimo na lica djece i mama to je za nas veći uspjeh, a tko zna možda se stvore i nova prijateljstva.

KAKO I ŠTO?

ZA DIJETE: Vi i vaše dijete pakirate veseli paketić kao da vaše dijete pakira za svojeg vršnjaka paket. Paket nek bude npr.kutije za cipele,umotan u ukrasni papir. Sadržaj birate sami NPR: bojice, bojanka,društvene igre,karte,igračkica(ne mora biti nova samo da je u funkciji),možda komad robe(neka bude nov),higijena,za starije cure možda nešto kozmetike, nakit i sl.,slatkiši uvijek dobro došli (to može biti i Čokolino,kakao,nutela i sl.),možda cedevita i sl., i sve što mislite da bi se i vaše dijete obradovalo da to dobije.  Obavezno napisati na kutiju:dječak/djevojčica i godine.

ZA ŽENE: Paket može sadržavati: stvari za osobnu higijenu,kozmetika,nakit, i sve što mislite i sami da bi u ovom trenutku razveselilo ženu. Mi pakete nećemo otvarati samo lijepimo adresu i šaljemo na odredište.  Nadamo se da ćemo ovom akcijom pokazati našoj djeci da je lijepo pomagati svima u potrebi i zajedno svi napraviti lijepo djelo.
Facebook grupa:Djeca Nove Gradiške za djecu Ukrajine.

Unaprijed hvala svima na sudjelovanju

Mjesto skupljanja je DVD Nova Gradiška 
Prvi dan je Četvrtak od 15-18h
Drugi dan subota od 9-12h.

 

Komentari
Prethodni članakNajnovije Prima kolekcije inspiriraju na promjene: Uživajte u sezoni sa stilom
Sljedeći članakUčenici OŠ Okučani uspješni na županijskom natjecanju iz kemije i fizike