Najbolja ročnica Lorena Risek i najbolji ročnik Luka Gržan pismeno su pohvaljeni i nagrađeni knjigom te značkom Dragovoljni ročnik

U vojarni 123. brigade HV u Požegu, 14. studenog 2019. godine prigodnim programom obilježen je završetak obuke ročnika 26. naraštaja na dragovoljnom vojnom osposobljavanju. Obuka dragovoljnih ročnika počela je 20. rujna 2019. godine u Požegi, obuci je pristupio 301 ročnik, a završilo ju je ukupno 286 ročnika, od čega je 60 ročnica.

Postrojenim pripadnicima Središta za temeljnu obuku i dragovoljnim ročnicima, obratio se  zapovjednik Središta za temeljnu obuku brigadir Zlatko Radočaj, koji je  u svom obraćanju u ime svih djelatnika Središta za temeljnu obuku i  svoje osobno ime pozdravio ročnike i čestitao im na uspješno završenom dragovoljnom vojnom osposobljavanju, te naglasio: „Nakon završenog dragovoljnog vojnog osposobljavanja, mnogi od vas će potražiti svoju egzistenciju u djelatnom sastavu Oružanih snaga Republike Hrvatske. Želim vam sretan povratak vašim kućama i uspjeh u budućem profesionalnom i privatnom životu“. Na kraju svečanosti su podijeljene pohvale i nagrade najboljim ročnicima 26. naraštaja.

Najbolja ročnica Lorena Risek i najbolji ročnik Luka Gržan tom su prigodom pismeno pohvaljeni i nagrađeni knjigom i značkom Dragovoljni ročnik.

Foto: STO/Ž. Raguž.

 

Komentari
Prethodni članakŠkolarci se uključili u projekt „I naš grad razvrstava otpad“
Sljedeći članakHrvatska vojska krenula s raščišćavanjem derutnih građevina u Novoj Gradiški