Tvrtka Industrijski park Nova Gradiška d.o.o. organizira gospodarski događaj IPNG EXPO – 2. Međunarodna konferencija o investicijama & Sajam karijera i poslova, koji će se održati dana 27. 4. 2023. godine u Tehnološkom inkubatoru Nova Gradiška.

IPNG EXPO će okupiti brojne sudionike; investitori, predstavnici obrazovnih institucija, predstavnici poduzetničko potpornih institucija, predstavnici razvojnih agencija iz regije, predstavnici nadležnih institucija i gospodarskog sektora te u konačnici sami učenici i studenti.

Program IPNG EXPO sastoji se od dva dijela. Jedan dio programa je 2. Međunarodna konferencija o investicijama, s naglaskom na važnosti ljudskih resursa u predavanjima i panel raspravama, a drugi dio programa je Sajam Karijera i poslova.

U predavanjima i panel raspravama konferencijskog dijela očekuje se sudjelovanje brojnih istaknutih govornika iz industrije i predstavnika nadležnih institucija, kao i niz poslodavaca koji će kroz panel rasprave predstaviti svoje tvrtke i pružiti vam mogućnost da se bolje upoznate s njihovim poslovanjem.

IPNG EXPO Sajam Karijera i poslova ima za cilj spojiti poduzetnike i potencijalne zaposlenike kako bi razmijenili ideje, pronašli nove poslovne prilike i stvorili korisne poslovne veze. Sajam će također pružiti mogućnost da se upoznate sa najnovijim trendovima u industriji i saznate više o različitim mogućnostima zapošljavanja i karijere u vašem području.

S druge strane, svima koji su u potrazi za zaposlenjem i izgradnjom karijere ovo je izvrsna prilika za upoznati se s poslodavcima koji su u potrazi za djelatnicima.

Cilj IPNG EXPO događaja je ukazati na važnost ulaganja u ljude kao ključnog resursa svake ekonomije, povezati sustav obrazovanja i tržišta rada, identificirati ključna zanimanja sukladno potrebama tržišta, prezentirati primjere dobre prakse i novih programa obrazovanja te istaknuti važnost suradnje obrazovnih institucija i nadležnih državnih, regionalnih i lokalnih institucija s tržištem rada.

STOGA posjetite IPNG EXPO – mjesto susreta KARIJERA I POSLOVA!

Generalni partner događaja je Regionalni centar kompetentnosti „Slavonika 5.1“, generalni pokrovitelj je Grad Nova Gradiška, dok su IPNG EXPO partneri Elektrotehnička i ekonomska škola Nova Gradiška i Turistička zajednica Grada Nova Gradiška.

Komentari
Prethodni članak5. međunarodni rekreativni odbojkaški turnir „Žena, majka, odbojkašica“
Sljedeći članakKad boli: Ova ekipa nam vraća osmijeh na lice