Zadnjeg četvrtka ove godine, 27. prosinca, u emisiji “Music Box” Radija Nova Gradiška osvrnut ćemo se na dosta uspješnu glazbenu godinu iza nas i proći kroz top liste najboljih albuma, pjesama i najunosnijih koncertnih turneja u 2012. godini.

Nećemo kao neki slušati božićne pjesme, nego ćemo u 43. emisiji “Music Box” ovog četvrtka napraviti osvrt na 2012. godinu prepunu velikih glazbenih hitova gdje su poneki i napravili rekorde koji će se teško srušiti sljedeće godine ili sljedećih godina. Svakako ovo je bila godina i povrataka na scenu nekih velikih bendova, za neke možda već zaboravljenih, ali koji su se vratili u velikom stilu.

Što nam je dobroga donijela ova godina koju smo preživjeli unatoč najavama smaka svijeta, poslušajte u emisiji “Music Box” koja i zadnjeg četvrtka 2012. godine traje 60 minuta i počinje u 17 i 30.

 

Dok ne počne zadnje ovogodišnje izdanje “Music Boxa” iz onog najboljeg ove godine izdvajamo pjesmu “Gangnam Style” i korejskog glazbenika umjetničkog imena Psy koji je napravio veliki rekord, a riječ je o milijardu pregleda spota za spomenutu pjesmu na youtube-u. Uživajte u spotu i sretna vam Nova 2013. godine u kojoj želimo barem toliko hitova koliko ih je imala ova godina.

Autor: Nikola Knežević

 

Komentari
Prethodni članakČestit i blagoslovljen Božić svima!
Sljedeći članakKatolici obilježavaju blagdan sv. Stjepana