Večer za pamćenje – tako bi se slikovito mogao opisati jučerašnji koncert u Starom Petrovom Selu, koji je održao Dejan Matić – regionalno poznata zvijezda.

Veliki hitmaker i kantautor Dejan Matić po prvi puta gostovao je u Starom Petrovom Selu. O njegovom koncertu pričalo se danima, ulaznice su prodane ”brzinom svjetlosti”.  Brojna publika željno je iščekivala ovaj koncert za koji se tražila karta više, a nakon svega uvjereni su da se čekanje isplatilo.

Ovaj vrsni glazbenik iza sebe ima mnoštvo hitova koje su sinoć zajedno s njim pjevale sve generacije, ali kako doznajemo, repertoar je prilagodio našem području, pa su se tako mogle čuti i pjesme koje, kako kažu obožavatelji, čuju i u svatovima. 

Srpski pjevač njeguje drugačiji glazbeni žanr i pomno bira pjesme, a publika osim toga cijeni i njegov divni glas, od kojega im se, kako kažu, ”naježi” cijelo tijelo.

Iza ovog glazbenika je jako puno uspješnih koncerata i turneja, zadovoljstvo je bilo vidjeti mnoštvo ljudi na jednome mjestu, a okupio ih je baš on.

Slavlje i pjesma potrajali su do iza ponoći, a vjerujemo kako će ovaj koncert ostati u lijepom sjećanju svima onima koji su se jučer okupili u Starom Petrovom Selu. 

 

Komentari
Prethodni članakBlagdan Svih svetih u Novoj Gradiški: Svjetiljka života ne gori vječno, moramo se pobrinuti za ulje dobrih djela / foto
Sljedeći članakNečuveno: Pogledajte kako je vlak večeras prošao kroz Dragalić!