NOVA GRADIŠKA I OKOLICA – Ponovno je nevrijeme, praćeno grmljavinom i većom količinom leda poharalo šire novogradiško područje. Kao i uvijek najviše stradavaju stambeni objekti i ovoga puta u prigradskom naselju PRVČA. Sve vlasti i Gradonačelnici  do sada, obišli su ta mjesta na kojima kontinuirano nastaje velika materijalna šteta plavljenjem kuća. Tako je i danas gradonačelnik Vinko Grgić sa zamjenicom Vesnom Đapić obišao Prvču i ostala kritična mjesta u Novoj Gradiški. Iako je gradonačelnik i njegov tim tek par mjeseci, obećao je da će pokrenuti saniranje nastalih šteta.

Naravno, da kad se takve elementarne nepogode događaju na lice mjesta odmah izlaze vatrogasci koji već napamet znaju gdje se kontinuirano i u kojim mjestima događaju poplave, bez obzira na brze izlaske na teren vatrogasaca i ostalih službi, građanima tih naselja i kuća ponovo ostaje saniranje velikih materijalnih šteta. Nadamo se da će se ipak iznaći rješenje za narod koji stalno iznova strahuje od većih i obilnijih kiša i nevremena.

Vrijeme je da im se pomogne.

 

13518094_749103448562709_1752873625_o

 

 

Evo kako je to danas izgledalo na širem novogradiškom podučju, fotografije i video zapisi čitatelja portala radiong.hr i slušatelja Radija Nova Gradiška 98,1 MHz. Unaprijed se ispričavamo što nismo mogli staviti sve Vaše fotografije koje ste nam poslali, zaista ih ima jako puno, ali vide se na našoj FB stranici.

 

no images were found

 

 

Komentari
Prethodni članakSutra u Novoj Gradiški obilježavanje 25. obljetnice osnutka Prve bojne 121. brigade Hrvatske vojske
Sljedeći članakZavršena izgradnja pješačke staze u Nazorovoj u Novoj Kapeli