Kako je najavljeno, u Superpar uskoro stižu Meri i Davor Andročec iz Stare Gradiške. Davora su  gledatelji upoznali kao zabavnog domaćina u ‘Večeri za 5 na selu’, a sada će se uz svoju bolju polovicu natjecati u zabavnom showu Superpar.

Iza njih je zanimljiva ljubavna priča. Upoznali su se u osječkom studentskom domu, njihova je ljubav počela uz sok od koprive, a sada su u braku 29 godina! – ispričali su za RTL.  Davor je odrastao uz baku jer mu je otac poginuo na motoru dok je bio beba, a majka je ostavila njega i brata, a nevolje su se nastavile i nakon što je upoznao Meri jer je počeo rat. Davor je otišao u vojsku, a trudna Meri u strahu ga je čekala. Nakon njegova povratka vjenčali su se i na isti dan dobili prvo dijete. Meri i Davor imaju četvero djece, najmlađe ima 13 godina i ponosni su baka i djed dvoje unučadi i jako su posvećeni svojoj obitelji.

Davor trenutačno obavlja usluge prijevoza prilikom selidbe, a Meri je nezaposlena učiteljica koja se bavi kućanskim poslovima. Imaju vrlo mladenački duh – Davor se voli šaliti s Meri i dobro se smijati s njihovom djecom tome, a oboje su strastveni bajkeri koji se vesele svakom novom susretu motorista.

Foto: Screenshot

Komentari
Prethodni članakKad boli: Ova ekipa nam vraća osmijeh na lice
Sljedeći članakOpćina Rešetari dio projekta “Optimizacija sustava lokalne i područne (regionalne) samouprave“