Veselo, dirljivo, emotivno, puno dobrih vibracija i pozitive bilo je danas na još jednoj završnoj svečanosti dječjih vrtića koju su nam poklonili polaznici Dječjeg vrtića Nova Gradiška.

Na tradicionalnoj priredbi okupljenim roditeljima, bakama, djedovima, prijateljima i njima dragima pokazali su sve ono što su naučili tijekom boravka u vrtiću, podsjetili na sve one prekrasne dane koji su iza njih.

Spontano, dirljivo, onako kako samo oni znaju, ispričali su nam dio svoje priče iz djetinjstva i pokazali da su itekako spremni i pripremljeni za školske dane.

Odlično su odradili sve ono što su marljivo vježbali sa svojim odgojiteljicama, tetama, kako ih oni nazivaju i pokazali da sve ono što se radi i uči u ovoj ustanovi itekako ima smisla.

– Pamtimo ih od njihovih prvih dana, pelena, plača, privikavanja na našu ustanovu i djelatnike. Nastojali smo ih odgojiti i učiniti maksimum kako bi ih pripremili za školske dane, a svaka nova generacija nam je itekako draga i uz svaku od njih vežu nas više nego lijepe usmomene. Želimo im puno sreće na njihovu životnu putu – istaknula je ravnateljica Dječjeg vrtića Nova Gradiška Vera Trobić.

– Naš grad i njegovi građani na vas mogu biti samo ponosni, želimo vam još puno sretnih i uspješnih, vedrih dana, a posebnu zahvalnost upućujemo vašim tetama na svemu što su učinili da odrastate sretni i zadovoljni – istaknuo je gradonačelnik Vinko Grgić.

Nastup mališana upotpunile su, i pomogle im, u dijelo glazbenog scenskog nastupa i članice Vokalne skupine “Aurora”.

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakOpet zbog brzine prometna nesreća
Sljedeći članakDječaci sutra na Ljetnoj pozornici u Novoj Gradiški