U Domu kulture i Društvenom domu u Novoj Gradišški, 22. i 23. siječnja 2016. godine održat će se 18. edukativno-izložbena i prodajna manifestacija Poljoprivredno-poduzetničke ideje. Organizator je Brodsko-posavska županija uz uobičajenu suradnju sa Savjetodavnom službom, HPA, Županijskom gospodarskom i obrtničkom komorom, CTR­-om, srednjim školama, Turističkom zajednicom, Udruženjem obrtnika i Gradom Nova Gradiška. Otvorenje manifestacije bit će u petak, u 10.00 sati u Domu kulture.

Središnja je to gospodarska manifestacija grada Nove Gradiške namijenjena poduzetnicima iz djelatnosti poljoprivrede, prehrambene industrije, stočarstva i usluga vezanih uz njih, a sadrži edukativne i promidžbeno-komercijalne sadržaje.

Manifestacija je namijenjena poduzetnicima iz djelatnosti poljoprivrede, prehrambene industrije, stočarstva i usluga povezanih s njima, a sadrži edukativne i promidžbeno-komercijalne sadržaje. Za plenarni dio Manifestacije, 22. siječnja, predložene su teme iz Programa ruralnog razvoja 2014. – 2020., a drugi je dan rezerviran za predavanja o aktualnostima u pčelarstvu.

Istovremeno s edukacijskim programom, održat će se izložba poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, prodajnoga karaktera, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava iz svih krajeva Republike Hrvatske. Općina Staro Petrovo Selo izlagačima iz Općine financira izložbeni prostor te ih poziva da se jave u Općinu.

Izložite svoje proizvode te kroz upoznavanje, degustiranje proizvoda, druženjem s drugim izlagačima prikupite nove ideje, ostvarite nove poslovne kontakte, prikupite nove informacije kroz razmjenu iskustava. Spojite ugodno s korisnim i ne propustite Poljoprivredno-poduzetničke ideje 2016.

Poziv i prijavnica za ”Poljoprivredno poduzetničke ideje 2016.”:

Poziv Poljoprivredno poduzetničke ideje 2016.

Prijavnica Poljoprivredno poduzetničke ideje 2016.

U galeriji pogledajte kako je bilo prijašnjih godina i jedan dio ponude. Ove godine bit će još boljih domaćih i kvalitetnih proizvoda!

no images were found

 

Komentari
Prethodni članak„Antunovo s Golubicama“ u Batrini
Sljedeći članakOdržan Izborno – izvještajni sabor Udruge ratnih veterana 121. brigade / Foto