Politika privatnosti – Privacy policy

Portal Radiong.hr, odnosno njegov vlasnik udruga za promicanje lokalne samouprave NG Plus, Cvjetni trg 12d, 35400 Nova Gradiška, OIB: 74424054574 (u daljnjem tekstu: portal radiong), zadržava sva autorska prava na korištenje fotografijama, tekstom i ostalim objavljenim materijalom, u smislu pozitivnih zakonskih propisa u Republici Hrvatskoj.

 

Uvodne odredbe

Portal Radiong.hr ne prikuplja osobne podatke i ne obrađuje ih. Ovo se odnosi na sve podstranice portala Radiong.hr uključujući i facebook dodatke.

 

Kolačići i internetske tehnologije

Kao što je slučaj i s mnogim drugim portalima, i naš se može koristiti „kolačićima“ i drugim tehnologijama koje nam olakšavaju isporučivanje sadržaja ovisno o vašim područjima interesa i/ili analiziranje karakteristika vaših posjeta. Kolačići se sami po sebi ne mogu upotrebljavati za otkrivanje vašeg osobnog identiteta. Kad pristupate našim web-stranicama, ova informacija našim poslužiteljima identificira svojstva vašeg pretraživača, ali ne i vas. Želite li u bilo kojem trenutku izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu, možete ažurirati postavke svojeg internetskog pretraživača (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pretraživaču odabirom izbornika „Help“).

 

Transparentnost

Ako odlučimo mijenjati svoju politiku privatnosti, promjene ćemo postaviti na ovu stranicu tako da možete neprestano imati uvid u njih.