TEŠKO OZLIJEĐEN TRAKTORIST

U subotu (31. srpnja), u 23.35 sati, u Rešetarima se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Policijski službenici su utvrdili, da je 47- godišnjak upravljao traktorom (s 0,89 promila alkohola u organizmu), te kod sebe nije imao vozačku dozvolu. Zbog neprilagođene brzine, vozač je u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem, te se traktor u zanošenu prevrnuo, kojom prilikom je klizeći udario u rub kolnika. U ovoj prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen, a nakon pružene liječničke pomoći zadržan na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški. Policijski službenici protiv 47-godišnjaka podnose prekršajne prijave Općinskom sudu, te dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

POLICIJSKI SLUŽBENICI NASTAVLJAJU DALJNJI RAD

Dana 31. srpnja, u 3.40 sati, u policijskoj upravi je zaprimljena informacija iz bolnice o zaprimanju teško ozlijeđene osobe.

Policijski službenici su utvrdili da se radi o 18 godišnjaku, koji je ozlijeđen u Donjim Andrijevcima ispred ugostiteljskog objekta. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad i kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja važnih činjenica i okolnosti događaja.

GRAĐANKA DONIJELA ODLUKU O DRAGOVOLJNOJ PREDAJI ORUŽJA I POZVALA POLICIJU

Građanka sa novogradiškog područja, dana 30. srpnja, donijela je odluku o dragovoljnoj predaji oružja policiji i pozvala broj 192. Stručno osposobljeni policijski službenici su došli na adresu pozivateljice i na siguran način preuzeli jednu pušku, tri spremnika i 48 komada puščanog streljiva, kalibra 7,62 x 39 mm. Kampanja „Manje oružja – manje tragedija“ i dalje je aktualna i pruža mogućnost dragovoljne predaje oružja policiji bez sankcija. Pozivamo građane koji još uvijek u svojim domovima imaju vatreno oružje, minsko eksplozivna sredstva i streljivo, da donesu odluku, pozovu policiju, te se tako riješe „zla“ iz svog doma i učine ga sigurnijim.

 

Komentari
Prethodni članakNema novooboljelih osoba od covida 19 u Brodsko-posavskoj županiji
Sljedeći članakPrekrasan ambijent u Gradskom parku uz Gradsku glazbu i prijatelje