Sažetak vikend događaja

Na području u nadležnosti rada Policijske uprave brodsko-posavske od 1. do 3. siječnja 2022. godine, evidentirano je 12 kaznenih djela.

Na prometnicama u nadležnosti rada policijske uprave dogodilo se 14 prometnih nesreća, od kojih 2 prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, u kojima je jedna osoba teško, a jedna lakše ozlijeđena, te 12 prometnih nesreća s materijalnom štetom.

U području javnog reda i mira, evidentirana su tri (3) slučaja narušavanja javnog reda i mira.

Sažetak događaja unazad 24 sata

Unazad 24 sata na području policijske uprave evidentirano je 9 kaznenih djela. U području prometa dogodila se 1 prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba. Također je evidentiran 1 slučaj narušavanja javnog reda i mira.

Izdvajamo kazneno djelo povreda tuđih prava:

PRODAJOM NEKRETNINE ONEMOGUĆIO NAPLATU POTRAŽIVANJA

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave brodsko-posavske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom, te potvrdili sumnju u počinjenje kaznenog djela povreda tuđih prava.

Naime, policija sumnjiči 50-godišnjaka da je kao vlasnik obrta prodao nekretninu s ciljem skrivanja iste od ovršnog postupka, koje je pokrenuo ovrhovoditelj – trgovačko društvo i sudske nagodbe iz 2016. godine.

Osumnjičeni je prodajom nekretnine onemogućio trgovačkom društvu naplatu potraživanja za obavljene usluge u iznosu iznad stotinu tisuća kuna, priskrbivši sebi protupravnu imovinsku korist.

Policijski službenici protiv 50-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Komentari
Prethodni članakTržište rada se u 2021. oporavilo, potražnja za radom je premašila i pretpandemijsku godinu
Sljedeći članakGori im pod šapicama: Ovi psi traže novi dom, pružite im priliku!