Iz Brodsko posavske županije uputili su obavijest biračima, građanima Republike Hrvatske da imaju mogućnost svakim radnim danom od 18. ožujka 2024. (ponedjeljak) do 06. travnja 2024. (subota) u vremenu od 08,00 do 14,00 sati, izvršiti provjeru podataka upisanih u registar birača, podnijeti zahtjev za upis, dopunu ili ispravak podataka u registru birača u prostorijama Brodsko-posavske županije, Upravnog odjela za opću upravu i imovinsko-pravne poslove, soba br. 230 II kat, Petra Krešimira IV br. 1 u Slavonskom Brodu i prostorijama gradske uprave Grada Nova Gradiška, na adresi: Trg kralja Tomislava 1, soba  br. 8, Nova Gradiška.

Zahtjevi se podnose na propisanim obrascima nadležnom tijelu neposredno u pisanom obliku, poštom, usmeno na zapisnik ili putem sustava e-Građani.

Rok do kojeg birači mogu izvršiti provjeru podataka, upis, dopunu odnosno ispravak podataka u registru birača istječe u subotu, 06. travnja 2024. godine.

Pozivaju se birači pripadnici nacionalnih manjina, koji će napuniti 18 godina do dana održavanja izbora da se izjasne o svojoj nacionalnoj pripadnosti.

Birači (građani RH) mogu provjeriti svoje podatke upisane u registar birača na mrežnoj stranici Ministarstva pravosuđa i uprave koja glasi: https://biraci.gov.hr/RegistarBiraca/

Komentari
Prethodni članakEkolozi pozivaju sve gradove i mjesta da se uključe u akciju “Sat za planet Zemlju”
Sljedeći članakIz Doma kulture najavljuju kazališnu predstavu za djecu “Tri praščića”