Ono što vam prvo padne na pamet kada čujete riječ „prezentacija“ vjerojatno je velika prostorija, predavaonica ili dvorana s mikrofonom pred osobom koja prezentira dok ju veliki broj ljudi pozorno sluša. To je prezentacija, ali u okolnostima izazvanim pandemijom, takav način prezentiranja zamijenili su aplikacije za sastanke poput zooma, virtualni pljesak te obraćanje u kameru iz vlastitog doma, a ne u dvoranama ili predavaonicamaVažnost javnog nastupa i dalje je važna jer svaka komunikacija s ljudima značajna je za ljudski razvoj, kako u poslovnom tako i privatnom životu.

I ove godine eSTUDENT mreža Varaždin odlučila je studentima pružiti priliku za poboljšanje prezentacijskih vještina. Pa tako organizira natjecanje pod nazivom Presentation skills, ali ove godine u  malo drugačijem obliku. Natjecanje će se održati u potpunosti online putem pa će natjecatelji uz prezentaciju morati napraviti i video pitch, a prijaviti se može do 12.3.!

Tema ovogodišnjeg case studya je Digitalni marketing. Rješenja je potrebno predati do 2.4, a sama završnica natjecanja održat će se 16.4. Za najbolji tim ili najboljeg individualca spremne su i novčane nagrade: 1. mjesto osvaja  1500 kn, 2. mjesto 1000 kn, a 3. mjesto 500 kn

Istakni se prezentacijom!

Presentation skills natjecanje je u kojem studenti moraju riješiti zadani case te za svoje rješenje napraviti prezentaciju i prezentirati ju ispred stručnog žirija. Presentation skills je varijanta Case Study natjecanja, ali s naglaskom na način prezentiranja i izgled prezentacije, točnije ono što se ocjenjuje je verbalna i neverbalna komunikacija, ne samo kvaliteta rješenja casea. Nakon prezentiranja svaki natjecatelj dobiva feedback od stručnog žirija o svojem načinu prezentiranja kako bi ga mogli poboljšati. 

Tijekom pripreme za prezentacije, natjecatelji će imati priliku slušati predavanja i radionice od 15.3. do 2.4. Prva od radionica bit će radionica prezentacijskih vještina Ramiro održat će se 22.3. u 13h pod nazivom ,,3 tajne uspješnih prezentatora’’. Natjecatelji na radionicama stječu znanje koje im uvelike koristi za njihovu prezentaciju i samim time imaju veće šanse pobijediti. Napravi nešto za sebe i istakni se!

Prijavi se putem linka! Za više informacija o udruzi eSTUDENT i drugim projektima, posjeti web stranicu ili društvene mreže InstagramFacebook i LinkedIn. Sve novosti vezane uz rad Udruge saznaj prijavom na newsletter

Izvor/Foto: eSTUDENT

Komentari
Prethodni članak28 novih pozitivnih osoba u Brodsko posavskoj županiji
Sljedeći članakOpćina Vrbje ”Zajedno za žene”; provedeno drugo vrednovanje