Plesni studio Marine Mihelčić poziva na spektakularnu plesnu priredbu povodom Dana Grada Nova Gradiška koja će se održati u subotu 9.12. u 17 sati u dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole u Novoj Gradiški! Ovaj događaj ne označava samo slavlje našeg voljenog grada, već i priliku da zajedno proslavimo raznolikost i ljepotu plesa.

Plesna priredba povodom Dana Grada Nove Gradiške bit će poseban trenutak u godini koji će nas podsjetiti na našu bogatu kulturnu baštinu i talentiranu mladež koja obogaćuje naš grad svojim plesnim umijećem. Ova priredba okupit će iznimne plesače i plesačice iz našeg grada i okolnih područja, donoseći nam raznolike plesne izvedbe koje će zadiviti i inspirirati.

Program plesne priredbe uključivat će različite plesne stilove, od klasičnog baleta, suvremenog plesa, hip-hopa do tradicionalnih folklornih izvedbi, naše goste Mažoretkinje grada Nove Gradiške i Plesnu skupinu Nova Kapela. Ovi mladi talenti i iskusni plesači donijet će vam izvanredne interpretacije koje će vas ostaviti bez daha.

“Veselimo se što ćemo zajedno slaviti i dijeliti ljubav prema plesu.

Vidimo se tamo!” – stoji u njihovu pozivu.

 

Komentari
Prethodni članakPet razloga za otkup zlata: Zašto je sada pravo vrijeme?
Sljedeći članakUčenici iz OŠ Matija Gubec Cernik osvojili četvrto mjesto na Svjetskom natjecanju “Coding4Mandela”