Stolnoteniski klub “Strmac” Nova Gradiška u suradnji s financijskim partnerom Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva na središnjem gradskom trgu danas je održao promociju svog omiljenog sporta. 

“Bilo iz hobija ili profesionalno stolni tenis sport je za sve, ne zahtijeva posebnu opremu, fizičku spremu,  brojne suigrače, posebne vremenske uvjete, dovoljni su stol, reket i dobra volja. “- istaknuo je predsjednik STK “Strmac” Krešimir Zoričić

Upravo zato, kako bi animirali što veći broj i mladih i starih, i staru i mladi stolnotenisači ovog kluba iznijeli su dio svoje opreme na popularnu novogradišku šahovnicu. 

Ni vjetar, ni oblaci dobroj volji nisu smetali, jer stolni tenis, ističu članovi ovog odlično raspoloženog kluba, lijek je protiv negativne energije i stresa. Osim toga dok igrate stolni tenis, razgibavate cijelo tijelo, a u zdravu tijelu, poslovica kaže, zdrav je duh.

Stoga članovi STK “Strmac”, bez obzira na to što ih je već sada zavidan broj, vesele se novim suigračima, hobistima i rekreativcima s kojima će pinNGponNG-ati i dobro se zabavljati. 

Zainteresirani bilo koje dobne skupine su dobrodošli izvidjeti kako se to radi i na ozbiljnim treninzima ovog stolnoteniskog kluba, priključiti se i postati stolnotenisačem, svakog ponedjeljka, srijede i petka od 18 sati u dvorani za male sportove, svima dobro poznatoj SOFKI. 

“Tko zna, možda se u Vama krije novi Zoran Primorac” -poručuju stolnotenisači STK “Strmac”

no images were found

Komentari
Prethodni članakNastavak suradnje općina Rešetari i Ilinden: Idemo dalje, na zajedničku korist i dobro
Sljedeći članakŠtedljivi recept za sušene rajčice koje poboljšavaju okus…svega