Autor: AP/SBplus
 

Danijel Marušić, kao novoizabrani župan, zajedno sa svojim zamjenicima Stjepanom Bošnjakovićem i Damirom Mirkovićem, i dalje će nastaviti raditi na gospodarskom razvoju županije.

SLAVONSKI BROD – S ciljem analiziranja izbornih rezultata čelništvo HDZ-a danas je održalo konferenciju za medije, na kojoj su istaknuli kako je na području Brodsko-posavske županije postignut očekivani rezultat.

– Danijel Marušić kao novoizabrani župan, zajedno sa svojim zamjenicima Stjepanom Bošnjakovićem i Damirom Mirkovićem, i dalje će nastaviti raditi  na gospodarskom i svakom drugom razvoju županije. U županijskoj skupštini osvojili smo 20 mandata plus jedan iz redova nacionalne manjine i u razgovoru s vijećnicima uspostaviti ćemo stabilnu većinu u županijskoj skupštini. U prvom krugu osvojili smo deset općina, a u drugom krugu idemo u još šest općina, dok je u Gradskom vijeću lista HDZ-a i koalicijskih partnera osvojila devet mandata – kazao je čelni čovjek Županijske organizacije HDZ-a Brodsko-posavske županije Pero Ćosić, koji je naglasio kako je sada pred strankom drugi krug izbora za gradonačelnika Slavonskog Broda gdje je cilj učiniti sve kako bi kandidat ove stranke, Hrvoje Špicer ostvario pobjedu nad protukandidatom Mirkom Dusparom.

Sam Špicer kazao je kako mu ‘drugo polovrijeme’ izborne utakmice ostavlja prostora za nadu da može izvući pobjedu.  

Pero Ćosić, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a osvrnuo se na izbore na nacionalnoj razini naglašavajući da je HDZ odnio pobjedu u šest županija u prvom krugu te da vjeruje da će u drugom krugu imati 13 županija. 

Komentari