Slavoniju sve više otkrivaju domaći i strani turisti. Godinama je Slavonija bila na začelju turističke ponude, ali sad se ubrzano budi. Njezina gastronomija, prirodne ljepote, kultura i baština nešto su što morate okusiti i vidjeti. Pansion AS u Rešetarima nalazi se na staroj cesti koja povezuje Novu Gradišku i Slavonski brod. Mjesto u kojemu se osjećate ugodno i dobro došlo. Ukoliko trebate prespavati, odmoriti dušu i tijelo, pojesti ukusno domaće jelo, uživati na terasi okupanoj suncem, opustiti se uz kvalitetnu masažu ili nagraditi se boravku u sauni koja jača imunološki sustav, dobro ste došli u Pansion As. 

Pansion AS nudi ugodan i komforan smještaj tijekom cijele godine..

Prepuna zanimljivosti i bogata prekrasnim prizorima prirode, Lijepa Naša poželjna je destinacija za odmor. Pansion AS nudi gostima petnaest kompletno opremljenih soba. Tuš, wc, sat tv, a na raspolaganju je sauna, masaža i solarij, caffe bar i restoran. Sve sobe su kompletno opremljene tako da svaka posjeduje: televiziju, wifi internet, kupaonicu, klimu, centralno grijanje. Kada tijelo kaže ne mogu više, kada ste fizički i psihički iscrpljeni treba vam odmor. Najbolji način da se relaksirate i odmorite umorno tijelo, pa i dušu, je da dođete na masažu i u saunu, a vašem tenu dajte preplanulu boju u solariju.

U salonu nude pedikuru, manikuru, depilaciju, kozmetičku njegu lica i tijela, medicinsku i opuštajuću masažu (masaža čokoladom), piling cijelog tijela (maslinovim uljem i bosiljkom) te saunu i solarij..

U sklopu pansiona nalazi se i restoran..

U udobnom ambijentu naći ćete bogatu gastronomsku ponudu. Uz internacionalne specijalitete, pripremaju i mnoga slavonska jela pripremljena na tradicionalni način, kao i brojne sezonske specijalitete.

 

Za ugodan boravak pobrinut će se ljubazno osoblje Pansiona AS, koji gostima stoji na raspolaganju  od 7-24. 

 

 

 

Komentari
Prethodni članakMinistarstvo poljoprivrede: Sedam milijardi kuna za poljoprivrednike
Sljedeći članak11 novih pozitivnih osoba u Brodsko posavskoj županiji