U Novoj Gradiški na današnjim izborima za EU parlament izašlo je 2856 glasača. Lista Hrvatske demokratske zajednice dobila je najviše, čak 1464 glasova naših sugrađana, odnosno 54,93%!

Nova Gradiška, koja je dugi niz godina bila utvrda SDP-ovog biračkog tijela, ili kako smo je mi novinari znali zvati “Partizanski grad” ovoga puta pala je na izborima za EU parlament.
 
HDZ je nadmoćno pobjedio sa 1464 glasa, potom slijedi SDP sa 693, Orah i Mirela Holy  sa 249 glasova  9,34%, Savez za Hrvatsku – HDSSB 243 odnosno 9,11%! Ovo su prvi i neslužbeni rezultati za Grad Nova Gradiška. U prostorijama GO HDZ-a Nova Gradiška već se uvelike slavi, a svi zajedno uputit će se na novogradiški rukometni stadion proslaviti sa svojim sugrađanima na velikom Humanitarnom koncertu “SVI ZA SLAVONIJU” kojeg organizira Benard Kumić Berny sa prijateljima, medijski pokriva Radio Nova Gradiška pod pokroviteljstvom Grada Nova Gradiška.

 

Ovaj humanitarni koncert prvi je u nizu kojeg će zvjezde naše hrvatske estrade organizirati kako bi pomogle ljudima koji su ostali bez svojih domova na poplavljenom području i upravo Grad Nova Gradiška se može ponositi što se tako veliki broj pjevača i bendova odazvao za sudjelovanje na njemu.

 

HDZ zajedno sa svojim koalicijskim prijateljima ima razloga za slavlje, no kako oni kažu:” Idemo dalje, ne stajemo”. Sada nam slijede Predsjednički izbori i to ćemo dobiti!

Autor: Radiong

Komentari
Prethodni članakEuropa danas na izborima
Sljedeći članakStotine Novogradiščana za pomoć Slavoniji (photo)